Curs Laboratoris bibliotecaris 2024 (Ministeri)

Des del Grup de Treball Laboratoris Bibliotecaris del Consell de Cooperació Bibliotecària del Ministeri d’Educació juntament amb les CCAA), ens informen que ja està oberta la inscripció a la 5è edició del curs en línia i gratuït Com muntar un laboratori ciutadà en biblioteques i altres institucions culturals.
La primera part, la part teòrica, se celebrarà entre el 20 de maig i el 16 de juny de 2024. La segona part, pràctica, tindrà lloc en el segon semestre de l’any; en ella, us conviden a posar en marxa els coneixements adquirits i muntar un laboratori a la vostra biblioteca. Al llarg de les dues fases rebreu un acompanyament per part de l’organització.
Es tracta d’una iniciativa dirigida a biblioteques de qualsevol tipologia, incloses les escolars. Podeu accedir a tota la informació en aquesta web, on també trobareu l’accés al formulari d’inscripció. Laboratoris Bibliotecaris 2024
Un laboratori és una eina molt útil per a connectar amb la vostra comunitat des d’un enfocament obert i participatiu. Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès i us animeu a inscriure-us en el curs.
Aquí podeu veure la notícia publicada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>