17 de març, Dia del Còmic

Diumenge que ve, 17 de març se celebra el Dia del Còmic i del “Tebeo” per segon any consecutiu des que, en 2022, el Consell de ministres declaràs oficial la celebració d’aquesta efemèride. Les biblioteques, especialment aquelles biblioteques públiques que compten amb *comicteques” en la seva col·lecció, s’estan preparant per celebrar aquest dia en gran amb nombroses activitats que acosten aquest mitjà al públic.

La iniciativa part de la Direcció general del Llibre, el Còmic i la Lectura. Les activitats programades des del Ministeri de Cultura abasten reunions del Grup de Treball del Còmic adscrit a la Mesa del Llibre, la presentació d’un bitllet de loteria commemoratiu per al dissabte 16 de març o la celebració d’una taula rodona en homenatge al dibuixant gadità Carlos Pacheco, Medalla d’Or al Mèrit en les Belles arts 2023 a títol pòstum. Aquest acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública de l’Estat / Biblioteca Provincial de Cadis el divendres 15 de març de 18.00 a 19.30 hores i es podrà veure en directe a través de YouTube.

Altres centres de la xarxa de Biblioteques Públiques de l’Estat estan organitzant activitats per a celebrar l’II Dia del Còmic. A Mallorca, la Biblioteca Pública de l’Estat a Palma, Can Sales, ha programat tot un cap de setmana d’activitats i esdeveniments dedicats al còmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>