Enquesta del GT Catàleg de Serveis digitals

El Grup de Treball de Catàleg de Serveis Digitals, a nivell estatal, amb membres de diferents tipologies de biblioteques, ha presentat recentment una versió actualitzada del catàleg publicat al 2018. El catàleg de serveis digitals, disponible en aquest enllaç https://www.ccbiblio.es/wp-content/uploads/catalogo-de-servicios-digitales-octubre-2023_def.pdf, és una eina per conèixer els diferents serveis digitals oferits en biblioteques espanyoles i que poden implantar-se en cada centre en funció de les seves possibilitats i recursos.
 
D’altra banda, un altre dels objectius del grup és la posada en marxa d’un mapa dels serveis digitals de les biblioteques espanyoles. Per a conèixer la realitat dels centres, han preparat una enquesta que els permeti identificar el grau d’implantació d’aquests serveis i incloure aquesta informació juntament amb la localització de cada biblioteca i situar-la en el territori sobre un mapa interactiu. Per a això sol·liciten que col·laboreu amb ells i empleneu aquesta enquesta. Així els ajudareu a tenir una visió real del que s’està fent a les vostres biblioteques. A partir de l’estudi i anàlisi dels resultats es revisarà de nou el catàleg i es procedirà a elaborar el mapa de serveis digitals. 
 
L’enquesta estarà oberta fins al 19 de març i podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>