Dia del “Bibliobús” – 28 de gener

https://www.ccbiblio.es/dia-del-bibliobus-en-espana-28-de-enero-de-2024/

Cada 28 de gener celebram el Dia del Bibliobús. Un any més, l’Asociación de Profesionales de Bibliotecas Móviles (ACLEBIM), que ho promou, ens ho recorda sota el lema «Bibliobusos per no deixar ningú enrere».

Amb aquest lema, ACLEBIM pretén centrar l’atenció sobre com la figura del bibliobús contribueix a reduir diferències d’accés a serveis, que aconsegueix amb la seva actuació continuada durant más de setanta anys, així com amb l’augment de les seves prestacions, l’aplicació de les darreres tecnologies, i l’especialització de funcions.

Dia-del-Bibliobus_2024.2-jpg-scaled.jpg (2560×1811)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>