Dia de les Biblioteques – 24 d’octubre

Logo Dia de les biblioteques

Celebració del Dia de les Biblioteques, el 24 d’octubre
Des de l’any 2019 s’incorpora el lema ‘Aptes per a tots els públics’, que és present en totes activitats que es posen en marxa. A més, la celebració del Dia de les Biblioteques té un fil conductor diferent cada any.
L’edició d’enguany, sota el lema “BiblioTEcuida”, se centra a destacar el paper de les biblioteques de diferent tipologia com a espais lliures i oberts que, a través dels diversos serveis i recursos, es preocupen per atendre les necessitats dels seus usuaris. Les biblioteques estan obertes a tota la ciutadania i són un pilar fonamental al servei de les comunitats a què pertanyen.
Són moltes les vies a partir de les quals les biblioteques atenen i cuiden els ciutadans. La promoció de la lectura n’és la primera: Una lectura que acompanya, que entreté i que enriqueix.
A més, les biblioteques tenen cura tant de l’accés a la informació com de la seva veracitat, exercint un paper davant de les notícies falses i la desinformació. Per això, són un suport necessari per a la formació, l’aprenentatge i la recerca. També són una ajuda imprescindible per a professorat, estudiants i investigadors/investigadores, assistint a la comunitat educativa i contribuint al foment de la investigació científica.
Enguany, l’acte principal de celebració tindrà lloc a Logronyo, a la Biblioteca de la Rioja – Almudena Grandes / Biblioteca Pública de l’Estat a Logronyo, el proper dilluns 24 d’octubre. La jornada es podrà seguir en streaming des del canal de Youtube del Ministeri de Cultura i Esport. Podeu consultar el programa aquí.
A les xarxes socials s’utilitzaran els hashtags #DíaDeLasBibliotecas, #DíaDeLasBibliotecas2022 i #BiblioTEcuida. 

Portal web amb tota la informació: Presentació del Dia de les Biblioteques 2022 | Ministeri de Cultura i Esport 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>