Crece leyendo conmigo!


NOU!!Amb motiu del Dia Internacional de Llibre, des del Ministeri d’Educació i Formació Professional, i en col·laboració amb la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, han organitzat un acte adreçat a destacar la importància del foment de la lectura entre infants i joves, i de què adquireixin, des d’edats primerenques, una adequada comprensió lectora com a element essencial per al seu futur desenvolupament personal i el seu aprenentatge. A més a més, es presentarà el Projecte educatiu d’animació a la lectura Crece leyendo conmigo, desenvolupat pel MEFP amb l’objectiu de proporcionar recursos destinats a la comunitat educativa i les famílies per crear i consolidar l’hàbit lector en la població infantil i juvenil. Aquesta iniciativa es pot trobar al portal web Leer.es i inclou materials orientats a: · Fomentar la lectura i apropar els llibres a prelectors, així com iniciar els primers lectors en el seu entorn escolar i familiar. · Crear i fomentar l’hàbit lector en infants i adolescents. · Educar infants i joves a través de la lectura, l’escriptura i altres productes culturals sobre temes com la sostenibilitat, la salut física i emocional, la inclusió, la convivència, la ciència i els mitjans de comunicació (incloses les xarxes socials). L’esdeveniment, que comptarà amb la presència de la ministra, Isabel Celáa, tindrà lloc el proper divendres, 23 d’abril, a les 12:30 hores, i es podrà seguir via streaming a través del següent enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>